fbpx

Cum funcționează vizita virtuală la medic...

E timpul să ne așteptăm la mai mult. Servicii medicale de primă clasă disponibile oricând, oriunde.Discutați cu un medic român, indiferent de timp și loc.

phone

1. Înregistrare

Conectați-vă la TeleDoc online sau prin intermediul aplicației noastre. Pentru doar 22 lei pe lună, aveți acces la un medic român 24/7 – oricând, oriunde. Puteți găsi aplicația noastră în AppStore și în Magazinul Google Play. Le puteți utiliza atât pe telefonul inteligent, cât și pe tabletă.

2. Apelați un medic

După crearea cu succes a contului și obținerea calității de membru, puteți apela imediat un medic. La TeleDoc nu aveți nevoie de programare. După conectarea la aplicație cu adresa de e-mail și parola, pur și simplu apăsați butonul verde de apel și veți fi conectat imediat la un medic prin apel video.

mature-woman-having-online-consultation-with-QXKZX5V
smiling-doctor-with-stethoscope-at-hospital-PVS8FJU

3. Conversația

Medicii TeleDoc sunt medici special instruiți care cunosc cu exactitate datele de care au nevoie pentru a vă consilia și pentru a vă ajuta. Aceștia vă vor oferi cea mai bună propunere de tratament posibilă cu ajutorul întrebărilor specifice și al evaluării vizuale. De asemenea, puteți utiliza TeleDoc pentru o a doua opinie sau pentru a solicita o trimitere la un medic specialist.

4. Rețeta

Dacă aveți nevoie de un medicament care nu este disponibil la liber, medicul vă poate elibera o rețetă digitală. Această rețetă este fie transmisă direct în aplicația TeleDoc sau prin e-mail.

doctor-hands-with-prescription-at-clinic-PDSD75N
feher_mobil_login_mockup

Descărcați acum

Puteți găsi aplicația TeleDoc în AppStore și în Magazinul Google Play.Pentru doar 22 lei, aveți posibilitatea de a apela un medic 24 / 7  – oricând, oriunde.