fbpx

Deveniți și voi medici TeleDoc și contribuiți la revoluția vizitei la medic.

Așteptăm cu nerăbdare să primim cererile voastre.

Aplicați acum

Noul tip de asistență medicală – TeleDoc

Sunteți în căutarea conștientă de noi metode de consiliere care corespund mileniului nostru, și doriți să urmați noi căi, diferite față de căile care au fost urmate până acum?

Creați medicina viitorului împreună cu TeleDoc! Sfătuiți pacienții online prin consultare video prin intermediul biroului virtual al medicului TeleDoc.Căutăm în primul rând medici cu drept de practica oferit de CMR drept medici generaliști, dar sunteți bineveniți și dacă sunteți specialiști.

Acces ușor, fără prea mult efort

Portalul online TeleDoc vă oferă tot ceea ce are nevoie un cabinet medical virtual cu ușurință în utilizare. Tot ce trebuie să aveți este o cameră liniștită, un computer sau un laptop și o conexiune bună, rapidă la internet.

Condiții de muncă flexibile

Dvs. stabiliți cât de des lucrați ca TeleDoc și cât durează serviciul dumneavoastră, în coordonare cu noi. În timpul zilei, noaptea, dimineața devreme sau în weekend – dvs. alegeți cum și când doriți să lucrați. De asemenea, vă alegeți locul de muncă în timpul orelor de serviciu TeleDoc.

Sprijin deplin din partea noastră

Pentru orice întrebări, echipa noastră este de partea voastră și ușor accesibilă. Puteți lăsa, de asemenea, cu încredere administrarea în mâinile noastre. Deci, aveți liniște și timp pentru a avea un loc de muncă valoros din punct de vedere calitativ în timp ce noi avem grijă de toate celelalte lucruri.

Oportunități atractive de câștig

Vă oferim o remunerație atractivă, care este facturată la oră. Acest lucru înseamnă că puteți lucra pentru TeleDoc pe lângă activitatea de la cabinetul vostru medical. În viitor, vă așteaptă oportunități de formare și promovare suplimentare la TeleDoc.

Acccesul necomplicat la telemedicină

La TeleDoc, vă ușurăm accesul la telemedicină. Vă puteți îndeplini în continuare toate obligațiile existente și puteți lucra ca TeleDoc în mod auxiliar. Cu toate acestea, puteți face și o schimbare pe care poate v-ați dorit-o de mult timp și să începeți ceva nou, fără risc.

landing3-img

TeleDoc oferă asistență medicală și calitate la cel mai înalt nivel.