fbpx

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

PROTECȚIA DATELOR PENTRU Serviciile Teledoc

15 aprilie 2020

TeleDoc vă protejează confidențialitatea. Această Politică de confidențialitate este menită să vă informeze cu privire la modul în care procesăm datele cu caracter personal atunci când utilizați consilierea prin TeleDoc. „Date cu caracter personal” înseamnă informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.

Categorii de date cu caracter personal prelucrate de TeleDoc

Datele cu caracter personal colectate la înregistrarea unui ID TeleDoc și utilizarea unei consultații medicale.

Dosarul electronic de sănătate (EMR) de la TeleDoc este creat pentru dvs. pentru documentație (numai după consultarea cu un medic), pentru stocarea online și accesul la informațiile personale de sănătate.

Acestea includ:

 • ID-ul TeleDoc (CIC)

 • Numele

 • Prenumele

 • Numele tatălui

 • Strada, numărul casei

 • Codul poștal, Orașul

 • Data nașterii

 • Adresa de poștă electronică

 • Numărul de telefom mobil

Registrul electronic de sănătate (EMR):

 • Starea actuală de sănătate

  • Simptome

  • Probleme descrise

 • Alergii

 • Medicamente

 • Istoric medical

și faptul că medicul dumneavoastră înregistrează rezultatele consultațiilor în conformitate cu obligațiile sale conform legislației aplicabile. Medicul dumneavoastră va atașa informațiile furnizate sau colectate în timpul consultației la EMR (pe care le putem completa cu documente care sunt revizuite în timpul consultației, deși medicul nu poate stoca sau adăuga direct imagini sau documente). Puteți trimite imagini pe care le aveți la îndemână medicului dumneavoastră, în timpul consultației, ca parte a funcției de chat, dar aceste imagini nu sunt stocate automat în documentele de pe platformă. Dacă doriți să adăugați un detaliu specific la EMR, sunteți responsabil de comunicarea acestei solicitări medicului, în timpul consultației. Prin utilizarea Platformei, sunteți de acord că TeleDoc și Medicii au dreptul de a utiliza EMR în scopul furnizării de servicii. Această utilizare este întotdeauna în conformitate cu legile aplicabile și cu Politica noastră de confidențialitate și faptul că medicul dumneavoastră înregistrează rezultatele consultațiilor în conformitate cu obligațiile care îi revin în temeiul legislației aplicabile. Medicul dumneavoastră va atașa informațiile furnizate sau colectate în timpul consultației la EMR (pe care le putem completa cu documente care sunt revizuite în timpul consultației, deși medicul nu poate stoca sau adăuga direct imagini sau documente). Puteți trimite imagini pe care le aveți la îndemână medicului dumneavoastră, în timpul consultației, ca parte a funcției de chat, dar aceste imagini nu sunt stocate automat în documentele de pe platformă. Dacă doriți să adăugați un detaliu specific la EMR, sunteți responsabil de comunicarea acestei solicitări medicului, în timpul consultației. Prin utilizarea Platformei, sunteți de acord că TeleDoc și Medicii au dreptul de a utiliza EMR în scopul furnizării de servicii. Această utilizare este întotdeauna în conformitate cu legile aplicabile și cu Politica noastră de confidențialitate

SCOPUL ȘI TEMEIUL JURIDIC

(a) TeleDoc prelucrează prenumele, prenumele, numărul de telefon mobil și ID-ul TeleDoc în scopuri de autentificare. Temeiul juridic pentru prelucrarea prenumelui, prenumelui, numărului de telefon mobil și id-ului teleDoc în acest scop se bazează pe interesul legitim al TeleDoc de a proteja accesul la serviciile noastre.

(b) Pentru a utiliza aplicația TeleDoc pe smartphone-uri și tablete, este necesară adresa de e-mail și parola generată de TeleDoc. Temeiul juridic pentru prelucrarea parolei și adresei de e-mail în acest scop este interesul legitim al TeleDoc de a asigura securitatea TeleDoc APP.

Pentru mai multe informații despre modul în care utilizăm informațiile personale, consultați Politica noastră de confidențialitate.

Categorii de destinatari ai datelor cu caracter personal

BĂNCILE EMITENTE ȘI REȚELELE DE PLĂȚI

Pentru a furniza serviciul, TeleDoc partajează informații cu băncile emitente și rețelele de plăți, dacă este necesar, pentru a detecta frauda, pentru a obține un token de plată reprezentând cardul de credit și pentru a vizualiza informațiile despre tranzacții.

FURNIZORUL DE SERVICII

TeleDoc folosește Hermes Cloud pentru a găzdui și a furniza serviciul TeleDoc pentru medicii noștri. TeleDoc folosește, de asemenea, PayPal ca furnizor de plăți. TeleDoc folosește furnizori externi de servicii pentru a înțelege mai bine utilizarea aplicației TeleDoc de către utilizator.

DIVULGAREA ULTERIOARĂ A INFORMAȚIILOR

Este posibil să divulgăm altor persoane informații despre dumneavoastră: (a) dacă avem consimțământul dumneavoastră efectiv în acest sens; (b) pentru a respecta o citație valabilă, o reglementare, o hotărâre judecătorească, o acțiune în justiție sau orice altă obligație legală; (c) pentru a pune în aplicare termenii sau politicile noastre sau (d) pentru a solicita căi de atac disponibile sau pentru a apăra cererile legale, după caz. În plus, în caz de restructurare, fuziune, vânzare, asociere în participație, transfer, cesiune sau altă vânzare a operațiunilor, activelor sau acțiunilor TeleDoc, integral sau parțial, inclusiv în legătură cu insolvența sau proceduri similare, putem transfera datele dumneavoastră cu caracter personal către societăți afiliate, filiale sau terți, cu condiția ca unei astfel de părți căreia îi transmitem date cu caracter personal, să nu îi fie permisă prelucrarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal în alt mod decât cele prevăzute în această Politică de confidențialitate fără a vă informa și, dacă acest lucru este impus de legea aplicabilă, prin obținerea consimțământului dumneavoastră.

TRANSMITEREA DE INFORMAȚII

TeleDoc este o companie globală. Pentru a ne oferi și actualiza produsele, aplicațiile și serviciile, poate fi necesar să transferați informațiile dumneavoastră personale către alte companii TeleDoc din alte țări. Vezi compania TeleDoc. Atunci când creați un cont TeleDoc, adăugați date cu caracter personal în profilul contului sau încărcați date în contul TeleDoc, iar datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate și stocate pe serverele TeleDoc Global SRL din Germania. Datele cu caracter personal referitoare la persoanele stabilite într-o țară din Spațiul Economic European („SEE”), Regatul Unit („UK”) sau Elveția sunt supuse controlului TeleDoc Global SRL și sunt prelucrate în numele acestora.

Toate companiile TeleDoc trebuie să urmeze practicile de confidențialitate stabilite în această Politică de confidențialitate.

Cookie-uri și tehnologii similare

Colectăm informații de la utilizatori cu privire la utilizarea serviciului TeleDoc. Colectăm date analitice, cum ar fi data și ora la care un utilizator accesează serviciul, informațiile dispozitivului, setările de limbă, comportamentul utilizatorului (cum ar fi caracteristicile utilizate și frecvența cu care se utilizează), informațiile privind starea dispozitivului, modelul dispozitivului, hardware-ul și sistemul de operare și informații despre modul în care funcționează serviciul. TeleDoc utilizează aceste date pentru a optimiza calitatea și funcționalitatea Serviciului, pentru a dezvolta și comercializa produse și caracteristici care sunt cele mai utile pentru dumneavoastră și alți utilizatori, și pentru a identifica și rezolva problemele legate de stabilitatea serviciului și alte probleme de utilizare, cât mai rapid posibil.

Temeiul juridic pentru prelucrarea acestor date analitice este interesul nostru legitim de a înțelege modul în care clienții noștri interacționează cu serviciul TeleDoc, astfel încât să putem optimiza experiența și funcționalitatea serviciului.

Următorii sunt furnizori terți de servicii de analiză și servicii similare cu care lucrăm în prezent:

SERVICII DE ANALIZĂ

 • Google: Google Analytics este utilizat pentru a colecta statistici și date demografice și interesele utilizatorilor și comportamentul utilizatorilor cu privire la serviciul TeleDoc. Aflați mai multe despre modul în care Google Analytics poate utiliza aceste date analitice, poate controla utilizarea informațiilor și poate refuza permisiunea Google Analytics de a le utiliza.

Actualizări ale Politicii de confidențialitate

Este posibil să actualizăm această Politică de confidențialitate pe măsură ce adăugăm produse și aplicații noi, optimizăm oferta curentă sau schimbăm tehnologiile și legile. Data ultimei revizuiri a acestei politici de confidențialitate poate fi găsită în legenda „Ultima actualizare” din partea de sus a paginii. Modificările vor intra în vigoare odată cu publicarea Politicii de confidențialitate revizuite.

În cazul în care modificările sunt semnificative, vă vom notifica și, dacă legislația aplicabilă impune acest lucru, vă vom obține consimțământul. Vă vom notifica prin e-mail sau prin postarea unei notificări cu privire la modificările de pe site-urile și aplicațiile TeleDoc care se leagă de Politica de confidențialitate.

Stocarea datelor cu caracter personal

Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal atât timp cât ID-ul teledoc este considerat activ sau până când dumneavoastră sau persoana responsabilă solicită ștergerea contului dvs. În plus, la „Drepturile dumneavoastră” veți găsi o descriere a dreptului tău de a șterge datele de mai jos.

Persoana responsabilă și responsabilul cu protecția datelor

Alfred Nusshall, e-mail: datenschutz@teledoc.global

DACĂ TELEDOC SERVEȘTE CA PARTE CARE PRELUCREAZĂ

Dacă aplicația noastră TeleDoc este utilizată pe un smartphone, o tabletă sau un alt dispozitiv terț, TeleDoc servește ca parte care prelucrează. Dacă doriți să vă exercitați drepturile sau să obțineți informații suplimentare, vă rugăm să contactați furnizorul terț al dispozitivului.

DACĂ TELEDOC SERVEȘTE CA PERSOANĂ RESPONSABILĂ

Dacă aplicația noastră TeleDoc este utilizată pe un smartphone, o tabletă sau alt dispozitiv terț, TeleDoc va servi ca persoană responsabilă. Controlul datelor cu caracter personal este supus TeleDoc Global SRL Cu adresa in România București B-dul Mircea Voda 34 Bloc M1 Ap.6 Sector 3. Responsabilul UE pentru protecția datelor al companiei poate fi găsit la aceeași adresă și poate fi contactat prin e-mail la următoarea adresă: datenschutz@teledoc.global

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Dacă aveți reședința în Uniunea Europeană sau în Regatul Unit, aveți dreptul de a solicita TeleDoc să acceseze și să corecteze sau să vă șteargă datele cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) sau cu Legea K privind protecția datelor din 2018; aveți, de asemenea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a restricționa prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal și dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere. Pentru mai multe informații despre aceste drepturi, consultați pagina https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/reform/rights-citizens/my-rights_ro / a Comisiei Europene privind GDPR, care poate fi afișată în diferite limbi. Dacă vă aflați în afara Uniunii Europene sau a Regatului Unit, este posibil să aveți drepturi similare în temeiul legislației locale.

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dumneavoastră ca persoană vizată în ceea ce privește serviciul TeleDoc, vă rugăm să contactați responsabilul UE pentru protecția datelor al companiei: TeleDoc Global SRL Cu adresa in România București B-dul Mircea Voda 34 Bloc M1 Ap.6 Sector 3. E-mail: datenschutz@teledoc.global